fbpx

A bőr rugalmassága

A bőr rugalmassága

Volt már olyan érzése a tükörbe nézve, hogy nem is önmagát látja? Az arcbőr a megszokott fényesség és vitalitás helyett a fáradtság jeleit mutatja. A szemek körüli enyhe duzzadás és a karikák nem csak egy álmatlan éjszaka eredménye. A szemöldökök közötti ránc nem csak egy grimasz eredménye és nem tűnik el az arckifejezés megváltoztatásával.
A bőr állapotának változása kisebb részben az életmódhoz, nagyobb részben pedig a hormonokhoz kapcsolódik. Az ösztrogén hormon ugyanis fontos szerepet játszik a bőr rugalmasságának és frissességének fenntartásában. Ezen túlmenően az ösztrogén hiánya gyengíti a bőr méregtelenítési képességét, így az jobban ki van téve a napsütés és egyéb környezeti tényezők negatív hatásainak.
Ezek együttes eredményeként a bőr megereszkedik, szürkés vagy sárgás árnyalatot vesz fel és ráncok jelennek meg a szem, a száj, a nyak és a mellkas környékén is. Ezt a folyamatot ugyan nem lehet visszafordítani, de majdnem mindenkinél lassítható.

A Femarelle hatás. A Femarelle-ben található DT56a aktiváló hatást gyakorol a bőrsejtekben található ösztrogénreceptorokra, serkentve ezzel a sejtek működését. A Femarelle biotin tartalma pedig hozzájárul a bőr egészséges állapotának fenntartásához.

<< További tünetek