fbpx

Termékek

Termékek

Femarelle® Balance – A HORMONOK TÁNCA – Hangulatingadozások és kimerültség

Femarelle® Balance biotint tartalmaz, mely hozzájárul a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához. Emellett részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

Femarelle® Balance B2-vitamint tartalmaz, mellyel hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Elsősorban a 40-es éveikben járó hölgyeknek ajánljuk, akik észrevették, hogy jobban hullik a hajuk és a bőrük rugalmassága sem olyan, mint néhány évvel ezelőtt volt. 

BŐVEBBEN

Femarelle® Recharge – BÉKÉS VÁLTOZÓKOR – A hormonok egyensúlya

Femarelle® Recharge B6-vitamint tartalmaz, mely részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A B6-vitamin emellett hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, illetve a hormonális aktivitás szabályozásához.

Elsősorban az 50-es éveikben járó hölgyeknek ajánljuk, akik elkezdték magukon észlelni a változókor legjellegzetesebb tüneteit, mint a hőhullámok, a hangulatingadozások, az éjszakai izzadás és a kialvatlanság.

BŐVEBBEN

Femarelle® Unstoppable – 60 FELETT IS VAN ÉLET – Fókuszban a csont és az izom egészsége

A Femarelle® Unstoppable D-vitamint tartalmaz , mely hozzájárul az egészséges csontozat és az egészséges izomfunkció fenntartásához.

A benne lévő biotin hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához, míg a B2-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Elsősorban a 60 év feletti hölgyeknek ajánljuk, akik már túl vannak a menopauza okozta kellemetlenségeket, de a lecsökkent ösztrogénszint miatt kialakul a hüvelyszárazság, a csontritkulás és a szív- és érrendszeri megbetegedések magasabb kockázata is fennáll.

BŐVEBBEN

Kérdések és válaszok

Hogyan hat a Femarelle?

A Femarelle fő összetevője a DT56a, amely egy speciális szójakivonat. A DT56a egy standardizált vegyület, amely a szervezetben szelektív ösztrogén receptor modulátorként (SERM) működik. Ez egy olyan vegyületcsoport, amely szelektív módon befolyásolja a szervezet ösztrogénreceptorait. A menopauza szakaszaiban a hormonális változások miatt különböző változókori tünetek jelenhetnek meg. A Femarelle különlegessége, hogy a DT56a szelektív tulajdonságai lehetővé teszik ezek enyhítését, anélkül, hogy befolyásolnák az érzékeny szöveteket (mell, méh) és növelnék a kockázati tényezőket.

Kinek ajánljuk a Femarelle Balance terméket?

Azoknak az negyvenes éveikben járó nőknek, akiknek már vannak a hormonális változásokkal kapcsolatos tüneteik: hajhullás, a bőr csökkent rugalmassága, alvászavarok, hangulatingadozások. A Femarelle Balance javítja a bőr rugalmasságát, erőssíti a hajat, segít az alkalmi alvászavarok kezelésében valamint a hangulatingadozások kezelésében.

Kinek ajánljuk a Femarelle Recharge terméket?

Azoknak az ötvenes éveikben járó nőknek, akik a klimax tüneteit tapasztalják magukon: hőhullámok, éjszakai izzadás, alkalmi alvászavarok, libidó csökkenése vagy alacsony energiaszint. A Femarelle Recharge segít csökkenteni a hőhullámokat és éjszakai izzadásokat, segít az alvászavarok kezelésében, és növeli az energiaszintet és a nemi vágyat.

Kinek ajánljuk a Femarelle Unstoppable terméket?

A hatvan év feletti nőknek, akik aggódnak csontjaik egészségéért vagy hüvelyszárazságban szenvednek. A Femarelle Unstoppable támogatja a csontok és a hüvelyi szövetek egészséget, valamint enyhíti a vizelettartási nehézségeket.

Mennyi idő elteltével várható a tünetek enyhülése?

A tünetek általában már az első hónap után enyhülnek. A Femarelle folyamatos szedése javasolt, hiszen a tünetek visszatérnek.

Okozhat a Femarelle nemkívánatos mellékhatásokat?

2000 óta több mint 6 millió doboz Femarelle-t adtak el világszerte. Ez idő alatt sehonnan sem kaptunk jelentést számottevő mellékhatásról. Ezzel együtt mindannyian másféleképpen reagálunk az elfogyasztott anyagokra. Ha mellékhatásokat észlel, javasoljuk, hogy forduljon kezelőorvosához.

Szedhetem a Femarelle-t más szerekkel együtt?

Ha bármilyen kérdése van a gyógyszerekkel vagy kiegészítőkkel való esetleges kölcsönhatásokkal kapcsolatban, javasoljuk, hogy forduljon kezelőorvosához.

Bevehetek naponta kettőnél több kapszulát?

Bizonyos esetekben – főképpen súlyosabb menopauzás tüneteknél – hatásos lehet kettőnél több kapszula szedése. Ha a napközbeni tünetek erősebbek, meg lehet próbálni reggel bevenni két kapszulát, ha pedig az éjszakaiak, akkor a lefekvés előtti adagot lehet érdemes duplázni. A megnövelt dózis nem jár kockázatokkal, de egy-két hét elteltével érdemes visszaállni a napi két kapszulára, amennyiben a megnövelt adag elérte a kívánt hatást. Ne feledje, hogy a dózistól függetlenül a Femarelle-t naponta kétszer kell bevenni.

Milyen gyakran kell bevenni a Femarelle kapszulát?

Az optimális hatás elérése érdekében naponta két darab Femarelle kapszulát kell bevenni, egy kapszulát reggel, egyet pedig este. A kapszulát egy kevés vízzel kell lenyelni. A Femarelle kapszulát étkezés előtt és után is be lehet venni.

Tartalmaz a Femarelle ösztrogént vagy egyéb hormont?

A Femarelle nem ösztrogén és nem hormon, hanem egy szójából és lenmagból származtatott természetes táplálékkiegészítő, amely bizonyos sejteknél – szelektív ösztrogén receptor modulátorként (SERM) – az ösztrogén hatását utánozza.

Tartalmaz a Femarelle glutént?

Nem, a Femarelle gluténmentes termék.

Mi a teendő ha egy kapszula beszedése kimaradt?

Amennyiben egy kapszula beszedése kimaradt, azt a lehető leghamarabb pótolni kell. Amennyiben egy fél nap eltelt a kimaradás óta, úgy nem szükséges két kapszulát bevenni a kimaradt kapszula pótlására, egyszerűen tovább kell szedni a készítményt az előírt módon.

Cukorbetegek is szedhetik a Femarell-t?

Igen, a Femarelle nem tartalmaz glükózt és nincs hatással a glükóz metabolizmusára a szervezetben.

Hatással van a Femarelle a pajzsmirigy működésére?

Nem, az elvégzett vizsgálatok szerint a Femarelle a nincs hatással a pajzsmirigy működésére. Amennyiben szeretne többet megtudni a szójafogyasztásnak a pajzsmirigy működésére gyakorolt hatásáról, olvassa el összefoglalónkat a témában: https://fempharma.hu/szoja-es-pajzsmirigy/

Ha nem akarom lenyelni a kapszulahéjat, felnyithatom a Femarelle kapszulát és bevehetem csak a tartalmát egy kis vízzel?

A kapszulahéj egyik funkciója, hogy megvédi a hatóanyagot a gyomor magas savtartalmától. Ezért azt javasoljuk, hogy ne válassza szét a kapszulahéjat és a kapszula tartalmát. Ha azonban Ön nem szívesen nyel le egész kapszulát és úgy tapasztalja, hogy a kapszulában található por kapszulahéj nélkül is hatékonyan enyhíti a tüneteit, akkor végezheti a Femarelle szedését ezen a módon.

Mennyi ideig érdemes szedni a Femarelle-t?

A Femarelle egy étrend-kiegészítő a perimenopauzális és változókori tünetek kezelésére. Ha a tünetek jelentkeznek, már 40 éves kor fölött (vagy akár a harmincas évek végén) el lehet kezdeni szedni, és akár évtizedekig segíthet enyhíteni vagy megszüntetni a változókor tüneteit. A tünetek megszűnése után is ajánlott a Femarelle szedése a csontok egészségének megőrzése érdekében.

Hatással van a Femarelle a szervezet ösztradiol és FSH (tüszőérlelő hormon) szintjére illetve a méhnyálkahártya vastagságára?

Nem, a Femarelle nincs hatással az említett hormonszintekre és nem befolyásolja a méhnyálkahártya vastagságát sem. Ezzel kapcsolatosan végeztek egy 80 nő bevonásával készült kontrollált klinikai vizsgálatot, amelynek összefoglalóját megtekintheti ezen a linken: https://femarelle.fempharma.hu/wp-content/uploads/2019/12/CS_Femarelle_safety.pdf

Szedhetek e Femarelle-t ha allergiás vagyok a szójára vagy nem jól emésztem a szóját?

A Femarelle gyártása során a szója olyan folyamatokon megy át, amelyek általában semlegesítik az allergén tulajdonságokat. Ezzel együtt sajnos azt nem jelenthetjük ki, hogy teljesen kizárt az allergiás reakció. Enyhe allergia esetén próbáljon ki egy kapszulát, ami alapján eldöntheti, hogy Önre hatással van e. Mi mindenesetre nagyon sok olyan szójára allergiás nőt ismerünk, akik mindenféle mellékhatás nélkül élvezik a Femarelle pozitív hatásait.

Szedhetem -e a Femarelle-t ha cisztát találtak a mellemben?

Mivel a Femarelle-nek nincs az ösztrogénhez hasonló hatása a mellszövet sejtjeire, a szedése akkor is ajánlott, ha valakinek ciszta van a mellében.