fbpx

Termékek

Termékek

Femarelle® Balance – A HORMONOK TÁNCA – Hangulatingadozások és kimerültség

Femarelle® Balance biotint tartalmaz, mely hozzájárul a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához. Emellett részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

Femarelle® Balance B2-vitamint tartalmaz, mellyel hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Elsősorban a 40-es éveikben járó hölgyeknek ajánljuk, akik észrevették, hogy jobban hullik a hajuk és a bőrük rugalmassága sem olyan, mint néhány évvel ezelőtt volt. 

BŐVEBBEN

Femarelle® Recharge – BÉKÉS VÁLTOZÓKOR – A hormonok egyensúlya

Femarelle® Recharge B6-vitamint tartalmaz, mely részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A B6-vitamin emellett hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, illetve a hormonális aktivitás szabályozásához.

Elsősorban az 50-es éveikben járó hölgyeknek ajánljuk, akik elkezdték magukon észlelni a változókor legjellegzetesebb tüneteit, mint a hőhullámok, a hangulatingadozások, az éjszakai izzadás és a kialvatlanság.

BŐVEBBEN

Femarelle® Unstoppable – 60 FELETT IS VAN ÉLET – Fókuszban a csont és az izom egészsége

A Femarelle® Unstoppable D-vitamint tartalmaz , mely hozzájárul az egészséges csontozat és az egészséges izomfunkció fenntartásához.

A benne lévő biotin hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához, míg a B2-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Elsősorban a 60 év feletti hölgyeknek ajánljuk, akik már túl vannak a menopauza okozta kellemetlenségeket, de a lecsökkent ösztrogénszint miatt kialakul a hüvelyszárazság, a csontritkulás és a szív- és érrendszeri megbetegedések magasabb kockázata is fennáll.

BŐVEBBEN

Kérdések és válaszok

Hogyan hat a Femarelle?

A Femarelle fő összetevője a DT56a, amely egy speciális szójakivonat. A DT56a egy standardizált vegyület, amely a szervezetben szelektív ösztrogén receptor modulátorként (SERM) működik. Ez egy olyan vegyületcsoport, amely szelektív módon befolyásolja a szervezet ösztrogénreceptorait. A menopauza szakaszaiban a hormonális változások miatt különböző változókori tünetek jelenhetnek meg. A Femarelle különlegessége, hogy a DT56a szelektív tulajdonságai lehetővé teszik ezek enyhítését, anélkül, hogy befolyásolnák az érzékeny szöveteket (mell, méh) és növelnék a kockázati tényezőket.

Kinek ajánljuk a Femarelle Balance terméket?

Azoknak az negyvenes éveikben járó nőknek, akiknek már vannak a hormonális változásokkal kapcsolatos tüneteik: hajhullás, a bőr csökkent rugalmassága, alvászavarok, hangulatingadozások. A Femarelle Balance javítja a bőr rugalmasságát, erőssíti a hajat, segít az alkalmi alvászavarok kezelésében valamint a hangulatingadozások kezelésében.

Kinek ajánljuk a Femarelle Recharge terméket?

Azoknak az ötvenes éveikben járó nőknek, akik a klimax tüneteit tapasztalják magukon: hőhullámok, éjszakai izzadás, alkalmi alvászavarok, libidó csökkenése vagy alacsony energiaszint. A Femarelle Recharge segít csökkenteni a hőhullámokat és éjszakai izzadásokat, segít az alvászavarok kezelésében, és növeli az energiaszintet és a nemi vágyat.

Kinek ajánljuk a Femarelle Unstoppable terméket?

A hatvan év feletti nőknek, akik aggódnak csontjaik egészségéért vagy hüvelyszárazságban szenvednek. A Femarelle Unstoppable támogatja a csontok és a hüvelyi szövetek egészséget, valamint enyhíti a vizelettartási nehézségeket.

Mennyi idő elteltével várható a tünetek enyhülése?

A tünetek általában már az első hónap után enyhülnek. A Femarelle folyamatos szedése javasolt, hiszen a tünetek visszatérnek.

Okozhat a Femarelle nemkívánatos mellékhatásokat?

2000 óta több mint 6 millió doboz Femarelle-t adtak el világszerte. Ez idő alatt sehonnan sem kaptunk jelentést számottevő mellékhatásról. Ezzel együtt mindannyian másféleképpen reagálunk az elfogyasztott anyagokra. Ha mellékhatásokat észlel, javasoljuk, hogy forduljon kezelőorvosához.

Szedhetem a Femarelle-t más szerekkel együtt?

Ha bármilyen kérdése van a gyógyszerekkel vagy kiegészítőkkel való esetleges kölcsönhatásokkal kapcsolatban, javasoljuk, hogy forduljon kezelőorvosához.

Bevehetek naponta kettőnél több kapszulát?

Bizonyos esetekben – főképpen súlyosabb menopauzás tüneteknél – hatásos lehet kettőnél több kapszula szedése. Ha a napközbeni tünetek erősebbek, meg lehet próbálni reggel bevenni két kapszulát, ha pedig az éjszakaiak, akkor a lefekvés előtti adagot lehet érdemes duplázni. A megnövelt dózis nem jár kockázatokkal, de egy-két hét elteltével érdemes visszaállni a napi két kapszulára, amennyiben a megnövelt adag elérte a kívánt hatást. Ne feledje, hogy a dózistól függetlenül a Femarelle-t naponta kétszer kell bevenni.

Milyen gyakran kell bevenni a Femarelle kapszulát?

Az optimális hatás elérése érdekében naponta két darab Femarelle kapszulát kell bevenni, egy kapszulát reggel, egyet pedig este. A kapszulát egy kevés vízzel kell lenyelni. A Femarelle kapszulát étkezés előtt és után is be lehet venni.

Tartalmaz a Femarelle ösztrogént vagy egyéb hormont?

A Femarelle nem ösztrogén és nem hormon, hanem egy szójából és lenmagból származtatott természetes táplálékkiegészítő, amely bizonyos sejteknél – szelektív ösztrogén receptor modulátorként (SERM) – az ösztrogén hatását utánozza.

Tartalmaz a Femarelle glutént?

Nem, a Femarelle gluténmentes termék.

Mi a teendő ha egy kapszula beszedése kimaradt?

Amennyiben egy kapszula beszedése kimaradt, azt a lehető leghamarabb pótolni kell. Amennyiben egy fél nap eltelt a kimaradás óta, úgy nem szükséges két kapszulát bevenni a kimaradt kapszula pótlására, egyszerűen tovább kell szedni a készítményt az előírt módon.

Cukorbetegek is szedhetik a Femarell-t?

Igen, a Femarelle nem tartalmaz glükózt és nincs hatással a glükóz metabolizmusára a szervezetben.

Hatással van a Femarelle a pajzsmirigy működésére?

Nem, az elvégzett vizsgálatok szerint a Femarelle a nincs hatással a pajzsmirigy működésére. Amennyiben szeretne többet megtudni a szójafogyasztásnak a pajzsmirigy működésére gyakorolt hatásáról, olvassa el összefoglalónkat a témában: https://fempharma.hu/szoja-es-pajzsmirigy/

Ha nem akarom lenyelni a kapszulahéjat, felnyithatom a Femarelle kapszulát és bevehetem csak a tartalmát egy kis vízzel?

A kapszulahéj egyik funkciója, hogy megvédi a hatóanyagot a gyomor magas savtartalmától. Ezért azt javasoljuk, hogy ne válassza szét a kapszulahéjat és a kapszula tartalmát. Ha azonban Ön nem szívesen nyel le egész kapszulát és úgy tapasztalja, hogy a kapszulában található por kapszulahéj nélkül is hatékonyan enyhíti a tüneteit, akkor végezheti a Femarelle szedését ezen a módon.

Mennyi ideig érdemes szedni a Femarelle-t?

A Femarelle egy étrend-kiegészítő a perimenopauzális és változókori tünetek kezelésére. Ha a tünetek jelentkeznek, már 40 éves kor fölött (vagy akár a harmincas évek végén) el lehet kezdeni szedni, és akár évtizedekig segíthet enyhíteni vagy megszüntetni a változókor tüneteit. A tünetek megszűnése után is ajánlott a Femarelle szedése a csontok egészségének megőrzése érdekében.

Hatással van a Femarelle a szervezet ösztradiol és FSH (tüszőérlelő hormon) szintjére illetve a méhnyálkahártya vastagságára?

Nem, a Femarelle nincs hatással az említett hormonszintekre és nem befolyásolja a méhnyálkahártya vastagságát sem. Ezzel kapcsolatosan végeztek egy 80 nő bevonásával készült kontrollált klinikai vizsgálatot, amelynek összefoglalóját megtekintheti ezen a linken: https://femarelle.fempharma.hu/wp-content/uploads/2019/12/CS_Femarelle_safety.pdf