fbpx

Orvosi tanácsok

Orvosi tanácsok

Dr Kozma Bence – Klimax: szakaszok

Dr. Kozma Bence, a DEOEC Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika szülész-nőgyógyásza elmondja, hogy a változókorral járó tünetek a menopauza különböző szakaszaiban nem feltétlenül ugyanazok. Bizonyos tünetek sokkal jellemzőek a perimenopauzára, mások a menopauza kezdete után jelentkeznek és ismét más dolgokra kell odafigyelni a 60-as és 70-es életévekben, a postmenopauza időszakában. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem feltétlenül ugyanazt a kezelési módot kell alkalmazni az egyes szakaszokban és életkorokban.

Dr Kozma Bence – Klimax: bevezetés

A változókor bizonyos tünetei már a 40-es évek elején megjelenhetnek, bár maga a menopauza általában 50 felett jelentkezik. A menopauza leginkább asz ösztrogén hormon termelésének drasztikus csökkenésével van összefüggésben. Ebben a rövid videóban Dr. Kozma Bence, a DEOEC Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika szülész-nőgyógyásza beszél a változókorról és tüneteiről.

Femarelle – Hormonmentes megoldás a változókor tüneteinek enyhítésére

Dr. Nick Panay, nőgyógyászati tanácsadó a Queen Charlotte és a Chelsea kórházakban mesél a Femarelle termékek előnyeiről és tapasztalatairól a klimax tüneteitől szenvedő nők, a tradicionális hormonkezelések és a Femarelle közötti különbségről.

“Régebben főleg hormonterápiát alkalmaztunk, amely rendkívül hatékony a menopauza tüneteinek kezelésére, de nem kívánt hatásokkal is rendelkezik. Úgy tekintek a Femarelle-re, mint egy következő generációs készítményre. Ez egy olyan készítmény, amely egyrészt rendelkezik az említett előnyökkel, másrészt elkerüli a méh- és a mellszöveti sejtek stimulációját, ami a hagyományos hormonterápiák legfőbb problémáját jelentette. Ez egy olyan termék, amely szelektív. Szelektív azon szervek számára, ahol az előnyöket szeretnék látni, és nem jelent kockázatot azokra a szervekre nézve, ahol a stimuláció veszélyeket hordoz. Nagyon sok olyan nővel találkozom, akik elutasítják a hormonkezelést. A nem hormonális szerek nagy része azonban nem különösebben hatékony. A Femarelle olyan lehetőséget jelentett számomra, amely a hormonkezelés minden előnyével rendelkezik, de más módon működik. Amint azt korábban említettem, a lényeg a kockázatok minimalizálása az előnyök fenntartása mellett. Amikor elkezdtem a betegeimnek a Femarelle-t javasolni, rájöttem, hogy a hatások valóban igen jelentősek. Nagyon súlyos tüneteik vannak, legyenek azok hőhullámok, hangulatingadozások, alvászavarok vagy ízületi fájdalmak. A Femarelle használatával ezek a tünetek jelentősen javulnak és bizonyos esetekben teljesen megszűnnek. Ezzel együtt látom a nők életminőségének javulását. Összefoglalva úgy gondolom, hogy ez a termék óriási potenciállal rendelkezik, és szeretnék további, a termékkel kapcsolatos kutatásokban részt venni a jövőben.”

Legyen egyensúlyban a menopauza ideje alatt is: Találd meg a számodra legmegfelelőbb Femarelle terméket!

Prof. Genazzani – a DT56a hatása a női szervezetre

Dr. Andrea Genazzani MD, PhD a Nemzetközi Nőgyógyászati Endokrinológia Társaság elnöke és az Európai Nőgyógyászati és Szülészeti Kutatások Társaságának elnöke. Ebben a videóban a Femarelle fő hatóanyagának számító DT56a vegyületnek a szervezetre gyakorolt hatásairól beszél.