Slider

Hőhullámok? Alvászavarok? Ingerlékenység?

A Femarelle Recharge segítséget nyújt a változókor testi és lelki tüneteinek kezelésében.

Világszerte nők milliói szedik rendszeresen.

MEGVÁSÁROLOM

A menstruáció megszűnése után a Femarelle Recharge segít Önnek az ösztrogénszint csökkenéséből származó tünetek enyhítésében. A Femarelle Recharge rendszeres szedése:

  • már az első hónapban csökkenti a hőhullámok és az éjszakai izzadások számát és intenzitását
  • pihentető alvást biztosít
  • növeli az általános energiaszintet
  • csökkenti a szorongás mértékét és enyhíti a hangulatingadozásokat
  • nincs az ösztrogénhez hasonló hatása a mell és a méh szöveteire

A Femarelle Recharge B6-vitamin tartalmánál fogva hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez, valamint részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

A Femarelle Recharge nem okoz semmilyen negatív változást a szervezetben; nem okoz látható változást a méhnyálkahártya vastagságában, sem a méh- és a mellszövetben valamint nem befolyásolja a véralvadást sem.

A kapszula tartalma:
/ DT56a (fermentált szója kivonat) 322mg
/ Linum usitatissimum (lenmag kivonat) 108 mg
/ B6 vitamin (Pyrodoxine) 1 mg

Mi a menopauza?

Amikor egy nő a negyvenes évei elején jár, akkor a működőképes tüszők száma folyamatosan csökken, ennek eredményeképpen a tüszőrepedés, azaz az ovuláció ritkábban fordul elő.
A tüszőérés során folyamatosan termelődnek az ösztrogének, viszont a tüszőrepedés elmaradása miatt a progeszteronszint csökken, majd az ösztrogénszint is csökken egészen addig, amíg a vérzési zavarok megszűnnek és kialakul a menopauza. A nők többsége 45 és 55 éves kora között tapasztalja meg először a menopauza tüneteit.
Azonban a menopauza előfordulhat a nőknél akár már a 30-as éveikben, vagy későn is, a 60-as éveik körül. A menopauza egy természetes esemény a nők életében, amennyiben a megfelelő korban jelentkezik, nem tekinthető betegségnek.
A hőhullámok, az éjszakai izzadás, az alvászavarok, a fáradtság csak néhány tünet, amelyek kapcsolatban vannak az ösztrogénszint csökkenésével, amelyet a menopauza követ. A tünetek az egyes nők esetében különbözők lehetnek, azonban az általános érzés az, hogy romlik az életminőségük.

Termék előnyök

A Femarelle® Recharge nem okoz semmilyen negatív változást a szervezetben; nem okoz látható változást a méhnyálkahártya vastagságában, sem a méh- és a mellszövetben valamint nem befolyásolja a véralvadást sem.
A Femarelle® Recharge kapszula olyan egyedi gyártási technológiával készül, melynek köszönhetően a termék nem érintkezik semmilyen kíméletlen vegyi anyaggal az előállítás során. A szabadalmazott DT56a szója kivonat egy teljes értékű szója kivonat. Ez az egyedülálló eljárás növeli az aktív összetevők biológiai hasznosulását, melyek megtalálhatók a Femarelle® Recharge kapszulában. A Femarelle® Recharge kapszula nem tartalmaz ösztrogént és nem izoflavon kivonat.

Használati utasítás

A Femarelle Balance kapszulát naponta kétszer kell bevenni, egy kapszulát reggel, egyet pedig este. A kapszulát kevés vízzel kell lenyelni. A Femarelle Balance kapszulát be lehet venni étkezés előtt és étkezés után is. Naponta két kapszula szedése az optimális, mert így érhető el a kívánt hatás. Amennyiben egy kapszula beszedése kimaradt, a lehető leghamarabb be kell venni a kimaradt napi kapszulát, majd tovább szedni a készítményt az előírt módon. Nem szükséges kétszeres adagot bevenni a kimaradt kapszula pótlására, a termék szedését az előírt módon kell folytatni.