fbpx
Slider

Hőhullámok? Alvászavarok? Ingerlékenység?

A Femarelle Recharge segítséget nyújt a változókor testi és lelki tüneteinek kezelésében.

Világszerte nők milliói szedik rendszeresen.

Megvásárolható 7.399 Ft-os akció áron az mPatika online gyógyszertárban.

MEGVÁSÁROLOM

Ha már megszűnt a rendszeres menstruációja – azaz elérte a változókort – a Femarelle Recharge étrendkiegészítőt Önnek ajánljuk. A termék a menopauza alatt jelentkező kellemetlen tünetek enyhítésére irányul. Bár bizonyos tünetekről – hőhullám, éjszakai izzadás, hangulatváltozás, alvászavar – egyre többet beszélnek, néhány tünet még most is gyakran tabunak számít. Ezek közé tartozik a nemi vágy csökkenése, a szorongás vagy a depresszió, amelyek éppen olyan negatív hatással lehetnek az életminőségre mint az ismertebb tünetek.

Amit a Femarelle Recharge nyújt:

 • Gyors megkönnyebbülés – a hőhullámok és éjszakai izzadások intenzitása már az első néhány hétben csökken vagy akár el is tűnik
 • Hosszabb, pihentetőbb alvás
 • Megnövekedett energiaszint
 • Kordában tartott a hangulatingadozások
 • Szorongás és depresszió csökkenése
 • Nemi vágy visszatérése
 • Nem gyakorol az ösztrogénhez hasonló hatást a mellre és a méh szöveteire

A Femarelle a világon a leggyakrabban ajánlott hormonmentes megoldás – a világ vezető nőgyógyászainak támogatásával. A Femarelle termékcsalád nem csak hatékony, de biztonságos módja is a hormonális változások okozta tünetek enyhítésének. Ennek bizonyítéka a több tucat klinikai vizsgálat és a világszerte eladott több millió doboz.

 • A MENOPAUZÁT KÍSÉRŐ TÜNETEK ENYHÍTÉSÉRE: A mellkason és az arcon keletkező hirtelen hőhullám és izzadás csökkentése. Éjszakai izzadások mennyiségének és intenzitásának mérséklődése. Az érzelmi egyensúly visszaszerzése.
 • A LEGTÖBB KLINIKAI TESZTTEL TÁMOGATOTT ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ: Több mint 20 – a Femarelle termékekhez kapcsolódó – tanulmány, közülük négy klinikai vizsgálat.
 • HORMONMENTES – Segít visszaszerezni a szervezet egyensúlyát – természetesen és a kockázatok növelése nélkül. A Femarelle 100% -ban természetes, genetikailag nem módosított alapanyagokból készül
 • BIZONYÍTOTTAN BIZTONSÁGOS ÉS HATÉKONY: Azon 40 év feletti nők számára, akik tapasztalják magukon az alábbi tüneteket: ingerlékenység, szorongás, álmatlanság, fáradtság, szívdobogás, a nemi vágy csökkenése vagy hüvelyszárazság. A Femarelle Recharge-nak nincsenek mellékhatásai
 • SZEREZZE VISSZA A RÉGI ÖNMAGÁT: Ne engedje, hogy a természetes változások megnehezítsék életét.Élvezze határtalanul és korlátok nélkül az ötvenes éveit. Nők milliói választották világszerte több mint 30 országban.

A Femarelle Recharge B6-vitamin tartalmánál fogva hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez, valamint részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

A Femarelle Recharge nem okoz semmilyen negatív változást a szervezetben; nem okoz látható változást a méhnyálkahártya vastagságában, sem a méh- és a mellszövetben valamint nem befolyásolja a véralvadást sem.

A kapszula tartalma:
/ DT56a (fermentált szója kivonat) 322mg
/ Linum usitatissimum (lenmag kivonat) 108 mg
/ B6 vitamin (Pyrodoxine) 1 mg

A részletes termékinformációkért kattintson ide: Letöltés.

Mi történik ilyenkor a szervezetünkben?

A menopauza természetes biológiai folyamat, amely a termékenység korának végét jelenti. Definíció szerint a menopauza az utolsó menstruáció után egy évvel kezdődik. Ez leggyakrabban a 45 és 55 éves kor közé esik, de kitolódhat akár a 60-as évekre is. Ha 40 éves kor előtt kezdődik, akkor korai menopauzáról beszélünk, amely gyakran valamely orvosi kezelés vagy beavatkozás miatt következik be.

A nők 30-60% -a tapasztal időszakos fizikai és / vagy pszichológiai tüneteket a menopauza idején, amelyek az ösztrogén hormon termelésének csökkenésével vannak összefüggésben. A leggyakoribb tünetek közé tartoznak a hőhullámok, az éjszakai izzadás, az alvászavarok, a fáradtság és a koncentrálási nehézségek. A hőhullámok nemcsak belsőleg kellemetlenek, de az arc, a nyak és a mellkas bőrének kipirulását és izzadását is okozhatják. Egy súlyosabb hőhullám akár a ruhát is átáztatja. A menopauza egyéb tünetei közé tartoznak a hangulatingadozások, a szorongás és a depresszió. A tünetek az utolsó menstruáció időpontjától kezdődően átlagosan 4-8 évig tartanak, de ez jelentős szóródást mutat. A nők 10%-a akár 10-12 éven át tapasztalja a tüneteket.


“A Femarelle a szükséges hatékonyságot kínálja a kockázatok minimalizálása mellett.”
Prof. Andrea Genazzani
az Európai Nőgyógyászati Társaság elnöke

Mi a menopauza?

Amikor egy nő a negyvenes évei elején jár, akkor a működőképes tüszők száma folyamatosan csökken, ennek eredményeképpen a tüszőrepedés, azaz az ovuláció ritkábban fordul elő.
A tüszőérés során folyamatosan termelődnek az ösztrogének, viszont a tüszőrepedés elmaradása miatt a progeszteronszint csökken, majd az ösztrogénszint is csökken egészen addig, amíg a vérzési zavarok megszűnnek és kialakul a menopauza. A nők többsége 45 és 55 éves kora között tapasztalja meg először a menopauza tüneteit.
Azonban a menopauza előfordulhat a nőknél akár már a 30-as éveikben, vagy későn is, a 60-as éveik körül. A menopauza egy természetes esemény a nők életében, amennyiben a megfelelő korban jelentkezik, nem tekinthető betegségnek.
A hőhullámok, az éjszakai izzadás, az alvászavarok, a fáradtság csak néhány tünet, amelyek kapcsolatban vannak az ösztrogénszint csökkenésével, amelyet a menopauza követ. A tünetek az egyes nők esetében különbözők lehetnek, azonban az általános érzés az, hogy romlik az életminőségük.

Termék előnyök

A Femarelle® Recharge nem okoz semmilyen negatív változást a szervezetben; nem okoz látható változást a méhnyálkahártya vastagságában, sem a méh- és a mellszövetben valamint nem befolyásolja a véralvadást sem.
A Femarelle® Recharge kapszula olyan egyedi gyártási technológiával készül, melynek köszönhetően a termék nem érintkezik semmilyen kíméletlen vegyi anyaggal az előállítás során. A szabadalmazott DT56a szója kivonat egy teljes értékű szója kivonat. Ez az egyedülálló eljárás növeli az aktív összetevők biológiai hasznosulását, melyek megtalálhatók a Femarelle® Recharge kapszulában. A Femarelle® Recharge kapszula nem tartalmaz ösztrogént és nem izoflavon kivonat.

Használati utasítás

A Femarelle Balance kapszulát naponta kétszer kell bevenni, egy kapszulát reggel, egyet pedig este. A kapszulát kevés vízzel kell lenyelni. A Femarelle Balance kapszulát be lehet venni étkezés előtt és étkezés után is. Naponta két kapszula szedése az optimális, mert így érhető el a kívánt hatás. Amennyiben egy kapszula beszedése kimaradt, a lehető leghamarabb be kell venni a kimaradt napi kapszulát, majd tovább szedni a készítményt az előírt módon. Nem szükséges kétszeres adagot bevenni a kimaradt kapszula pótlására, a termék szedését az előírt módon kell folytatni.