fbpx
Slider

Hangulatingadozások? Száraz bőr? Ritkuló haj?

A Femarelle Balance segítséget nyújt a 40-es években kezdődő testi és lelki változások okozta tünetek kezelésében.

Klinikailag igazolt segítség a nők számára a menopauza előtti években. A szárazabb bőr és haj, a hangulatváltozások és a fáradékonyság tüneteinek enyhítésére.

A 40-es életévekben elkezdődnek a menstruációs ciklus ingadozása. Ez az első jele annak, hogy szüksége lehet a Femarelle Balance étrendkiegészítőre.

A menstruáció szabálytalanná válása természetes folyamat, de sok esetben hamarosan egyéb tünetek is megjelennek. A Femarelle Balance a kezdődő hormonális változásokat kísérő tüneteket célozza. 

  • Kordában tartott a hangulatingadozások
  • Hosszabb, pihentetőbb alvás
  • Megnövekedett energiaszint
  • A bőr megszokott rugalmassága

A Femarelle® Balance kapszula egyedülálló formulája szabadalmi oltalom alatt álló fermentált szója kivonatot (DT56a), lenmagot, B2 vitamint és biotint tartalmaz. A B2 vitamin és biotin hozzájárulnak a normál nyálkahártya, az egészséges bőr és idegrendszer működéséhez és részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. Továbbá a biotin hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához, a B2 vitamin pedig a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

 

A Femarelle a világon a leggyakrabban ajánlott hormonmentes megoldás – a világ vezető nőgyógyászainak támogatásával. A Femarelle termékcsalád nem csak hatékony, de biztonságos módja is a hormonális változások okozta tünetek enyhítésének. Ennek bizonyítéka a több tucat klinikai vizsgálat és a világszerte eladott több millió doboz.

  • HANGULAT / BŐR / FÁRADTSÁG: támogatja az anyagcserét, energiát szabadít fel és csökkenti a fáradtságérzetet. Segít a bőr és a haj egészségének megőrzésében. Javítja a hangulatot és az alvás minőségét, és növeli az energiaszintet.
  • A LEGTÖBB KLINIKAI TESZTTEL TÁMOGATOTT ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ: Több mint 20 – a Femarelle termékekhez kapcsolódó – tanulmány, közülük négy klinikai vizsgálat.
  • HORMONMENTES – Segít visszaszerezni a szervezet egyensúlyát – természetesen és a kockázatok növelése nélkül. A Femarelle 100% -ban természetes, genetikailag nem módosított alapanyagokból készül
  • BIZONYÍTOTTAN BIZTONSÁGOS ÉS HATÉKONY: Azon 40 év feletti nők számára, akik tapasztalják magukon az alábbi tüneteket: rendszertelenné váló menstruáció, csökkent energiaszint, ingerlékenység, alvászavarok, bőrszárazság, ráncok, hangulatingadozások, csökkent libidó vagy hüvelyszárazság. A Femarelle Balance-nek nincsenek mellékhatásai
  • SZEREZZE VISSZA A RÉGI ÖNMAGÁT: Élvezze határtalanul és korlátok nélkül a negyvenes éveit. Nők milliói választották világszerte több mint 30 országban.

A kapszula tartalma:
/ DT56a (fermentált szója kivonat) 322mg
/ Linum usitatissimum (lenmag kivonat) 50mg
/ B2 vitamin (Riboflavin) 1 mg
/ Biotin 100 μg

A részletes termékinformációkért kattintson ide: Letöltés.

A BALANCE 7.399FT AKCIÓS ÁRON KAPHATÓ AZ MPATIKA ONLINE GYÓGYSZERTÁRBAN

MEGVÁSÁROLOM

Mi történik a ilyenkor a szervezetünkben?

Amikor a nő eléri a negyvenes évei elejét, egyre kevesebb tüsző hagyja el a petefészkeit. Ennek eredményeképp egyre ritkábban fordul elő ovuláció, mely a mentsruáció rendszertelenségét eredményezi. Mivel az ösztrogén elsődlegesen a petefészekben fejlődő tüszőkben termelődik, ezért a szervezet ösztrogénszintje is csökkenni kezd.
Ebben az átmeneti periódusban, mely a reproduktív időszak és a menopauza időszaka között van, a hormonszint jelentősen ingadozik, és ez fizikai, mentális és lelki kiegyensúlyozatlansághoz vezet. Ezek a tünetek sokszor nagyon hasonlítanak a PMS (premenstruációs szindróma) tüneteire, csak intenzívebbek és jóval hosszabb ideig tartanak.
Hangulatingadozások, csökkent energiaszint, alvási nehézségek, elvékonyodott, száraz bőr és hajhullás –
csak néhány tünet, melyek összefüggésben állnak az ösztrogénszint csökkenésével. A tünetek megjelenése és intenzitása minden nőnél más és más, az életminőségben bekövetkező változás megjelenése azonban mindannyiuknál azonos.

 


“Nagyon hatásos termék”
Prof. Lila Nachtigal
az Észak-amerikai Menopauza Társaság korábbi elnöke

Termék előnyök

A Femarelle® Balance kapszula egyedülálló formulája szabadalmi oltalom alatt álló fermentált szója kivonatot (DT56a), lenmagot, B2 vitamint és biotint tartalmaz. A B2 vitamin és biotin hozzájárulnak a normál nyálkahártya, az egészséges bőr és idegrendszer működéséhez és részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. Továbbá a biotin hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához, a B2 vitamin pedig a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

A Femarelle® Balance kapszula olyan egyedi gyártási technológiával készül, melynek köszönhetően a termék nem érintkezik semmilyen kíméletlen vegyi anyaggal az előállítás során. A szabadalmazott DT56a szója kivonat egy teljes értékű szója kivonat. Ez az egyedülálló eljárás növeli az aktív összetevők biológiai hasznosulását, melyek megtalálhatók a Femarelle® Balance kapszulában. A Femarelle® Balance kapszula nem tartalmaz ösztrogént és nem izoflavon kivonat.

Használati utasítás

A Femarelle Balance kapszulát naponta kétszer kell bevenni, egy kapszulát reggel, egyet pedig este. A kapszulát kevés vízzel kell lenyelni. A Femarelle Balance kapszulát be lehet venni étkezés előtt és étkezés után is. Naponta két kapszula szedése az optimális, mert így érhető el a kívánt hatás. Amennyiben egy kapszula beszedése kimaradt, a lehető leghamarabb be kell venni a kimaradt napi kapszulát, majd tovább szedni a készítményt az előírt módon. Nem szükséges kétszeres adagot bevenni a kimaradt kapszula pótlására, a termék szedését az előírt módon kell folytatni.