previous arrow
next arrow
Slider

Ismerje meg a Femarelle termékcsaládot!

A Femarelle termékcsalád az egyik leggyakrabban ajánlott hormonmentes megoldás a változókor tüneteinek enyhítésére, amelyet számos ország vezető nőgyógyászai ajánlanak. A világ 30 országában eladott több millió termék a Femarelle sikerének legfőbb bizonyítéka.

A Femarelle fő hatóanyaga a DT56a, egy szabadalmaztatott szójakivonat. A DT56a hatékonyságát a változókor tüneteinek kezelésére klinikai vizsgálatok támasztják alá. Mivel az ösztrogén hormon szintjének csökkenéséből eredő tünetek az egyes korcsoportokban eltérőek lehetnek, a Femarelle termékcsalád elemei célzott megoldást kínálnak. Ennek érdekében a DT56a kivonaton túl az egyes termékek további összetevőket tartalmaznak az adott korcsoport szükségleteinek kielégítése érdekében.

  • Balance: A 40-es éveikben járó nőknél – az ösztrogénszint csökkenésének korai szakaszában – a Femarelle Balance hozzájárul a hangulatingadozások csökkenéséhez és a nyugodt alváshoz, valamint segít fenntartani a bőr megszokott rugalmasságát.
  • Recharge: Az 50-es éveikben járó nők számára a femarelle Recharge segít enyhíteni a menopauza leggyakoribb tüneteit, mint a hőhullámok, a hangulatingadozások, az éjszakai izzadás és a kialvatlanság.
  • Unstoppable: A 60-as éveikben járó nők számára a femarelle Unstoppable támogatja a csontok, az ízületek és a hüvely egészségét.

A Femarelle a menopauza tüneteinek enyhítésére szolgáló természetes megoldás, amelynek húsznál több – tekintélyes tudományos folyóiratokban publikált – tanulmány bizonyítja hatásosságát. A Femarelle nem tartalmaz szója-izoflavonokat, hormont, glutént és rendelkezik GMO-mentes tanúsítvánnyal.

Femarelle® Balance – A HORMONOK TÁNCA – Hangulatingadozások és kimerültség

Femarelle® Balance biotint tartalmaz, mely hozzájárul a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához. Emellett részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

Femarelle® Balance B2-vitamint tartalmaz, mellyel hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

BŐVEBBEN

Femarelle® Recharge – BÉKÉS VÁLTOZÓKOR – A hormonok egyensúlya

Femarelle® Recharge B6-vitamint tartalmaz, mely részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A B6-vitamin emellett hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, illetve a hormonális aktivitás szabályozásához.

BŐVEBBEN

Femarelle® Unstoppable – 60 FELETT IS VAN ÉLET – Fókuszban a csont és az izom egészsége

A Femarelle® Unstoppable D-vitamint tartalmaz , mely hozzájárul az egészséges csontozat és az egészséges izomfunkció fenntartásához.

A benne lévő biotin hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához, míg a B2-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

BŐVEBBEN

Vélemények a Femarelle-ről